Contact

samet-oprechtinzorg-zwarteoutfit

Ik sta u graag te woord

Heeft u interesse in één van mijn diensten of wilt u gewoonweg contact opnemen? U kunt mij contacteren via onderstaande gegevens of middels het contactformulier hieronder. Een prettige dag gewenst!

E-mailadres: samet@oprechtinzorg.nl

Naam(Vereist)

Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van de opdracht. Laten we voorop stellen dat het leveren van de juiste zorg het belangrijkste is. Een intensieve één op één begeleiding vraagt om andere vaardigheden dan coördinerend begeleiderschap en brengt dus ook een ander uurtarief met zich mee. Neem contact met mij op, dan ga ik hier graag over in gesprek.

Dat is mogelijk. Ik snap dat het soms even niet anders is en diensten opgevuld moeten worden. Ik spring graag bij daar waar ik kan. Neem contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Dit is afhankelijk van en verschillend per gemeente. De meeste gemeenten verplichten in bepaalde gevallen te werken met SKJ-geregistreerde professionals. Hier voldoe ik aan. Naast de SKJ-registratie heb ik meerdere certificaten behaald.

Een goede samenwerking is erg belangrijk om de opdracht goed uit te kunnen voeren. Daarom hecht ik veel waarde aan goed contact met elkaar, zodat de opdracht duidelijk wordt en blijft. Indien nodig, kan de opdracht dan ook tussentijds aangepast worden.

Ja, dat is bespreekbaar. In de loop der jaren heb ik vaker opdrachten gehad waarbij ik samenwerkte met een groep ZZP’ers (bijvoorbeeld in een kernteam) en heb ik daar de nodige ervaring mee. Mocht het zo zijn dat er meer dan één ZZP’er nodig is voor de opdracht en de opdrachtgever heeft (nog) geen team samengesteld, dan kan ik mijn zorgvuldig opgebouwde netwerk aan zorgprofessionals inschakelen als dit gewenst is. Neem contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.