Projecten

Laatste projecten

Op deze pagina vertel ik over mijn laatste projecten. Heeft u interesse in één van mijn diensten of wilt u even bellen? Stuur mij dan een e-mail op:

samet@oprechtinzorg.nl

Project: Pluryn

Doelgroep: open jeugdzorglocatie voor jongeren van 12-18 jaar met complexe problematiek

Locatie: Almere

Voor jongeren van 12-18 jaar met complexe problematiek, heb ik verschillende opdrachten mogen uitvoeren binnen verschillende teams. Zo heb ik samen met een kernteam de één op één begeleiding mogen opzetten en vormgeven van twee jongeren die beide op een andere groep zaten.

Naast de één op één begeleiding die ik aan deze jongens gaf, heb ik voor een langere periode een (nieuw) team mogen ondersteunen in het neerzetten van een veilig leerleefklimaat voor de jongeren en heb ik samen met de gedragswetenschapper en teammanager een stuk teamcoaching mogen vormgeven.

Project: Parlan

Doelgroep: voor jongeren van 17-21 jaar met complexe problematiek

Locatie: De Nollen Alkmaar

Voor jongeren van 17-21 jaar met complexe problematiek heb ik samen met twee collega zzp’ers het team mogen ondersteunen.

Het team was op dat moment onderbezet en de beschikbare plekken voor kamertraining zaten vol. Dat op elke plek een jongere zat, zorgde voor de nodige druk op het toenmalige (onderbezette) team.

Door het voor een langere periode inzetten van onze expertise is het gelukt om stabiliteit te creëren en mijn opdracht daarmee af te ronden.

Project: Rubix Zorg

Doelgroep: intensieve en passende ambulante hulp en ondersteuning aan jongeren en hun netwerk.

Locatie: Gelderland

Rubix Zorg heeft mij benaderd voor een ambulante casus. De jongere in kwestie heeft een tijd binnen een gesloten jeugdzorg setting gezeten en is daarna thuis komen wonen.

Hij had geen daginvulling en zijn vertrouwen in begeleiding was erg laag. In de eerste fase heb ik veel geïnvesteerd in goed contact krijgen. Vanuit het contact zijn we samen opzoek gegaan naar wat hij graag zou willen en heb ik zijn ouders ook actief in betrokken in deze zoektocht.

Conclusie: werken en leren. Het is toen gelukt om te starten met een opleiding. Hij is vrij snel aan het werk gegaan en ging in deeltijd naar school. Vanaf dat moment gingen de ambulante afspraken over de dingen waar hij tegenaan liep. Toen alles op de rit was waar hulp voor was aangevraagd, ben ik eruit gestapt en kon de jongere dit zelfstandig of met zijn netwerk.

Ik heb samengewerkt met:

Contact opnemen?

Heeft u interesse in één van mijn diensten of wilt u gewoonweg contact opnemen? Stuur mij een e-mail via samet@oprechtinzorg.nl of klik op de onderstaande knop.

Mailen